Internet i televizija bez granica, za vas i uz vas!

Zadovoljstvo nam je da vam se predstavimo i upoznamo vas sa našim radom. Nova Telefonija je uigrani tim zaposlenih, koji u saradnji sa Telekom Srbija, već godinama ostvaraju odlične rezultate u sektoru telekomunikacije, baveći se prodajom i ugradnjom njihovih usluga. Trudimo se da za svakoga od vas pronađemo najpovoljniju opciju paketa ili pojedinačnih usluga, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Samim tim, trudili smo se da ponuda bude što bogatija i opširnija, te smo u spektar usluga koje nudimo uključili m:Sat televiziju, Supernovu i klasične Box pakete, te na taj način obuhvatili različite tehnologije i uslugama pokrili apsolutno sve lokacije u Srbiji. Kvalitet, ljubaznost i pouzdanost – Nova Telefonija.

Satelitska
televizija i internet
dostupni svuda

Besplatna i
brza ugradnja

Idealno rešenje za
ruralna područja

Najpovoljniji paketi krojeni po vašoj meri!

Nudimo Vam mogućnost da u svakom trenutku uživate u vašem omiljenom sadrzaju i surfujete na internetu bilo gde u Srbiji po povoljnim cenama.

Besplatna i brza instalacija na teritoriji cele Srbije

Vi birate, mi montiramo! Naši timovi montera raspoređeni su po celoj Srbiji uz jasno organizovan raspored koji im omogućava da njihova brzina još više dođe do izražaja, te da ono što poručite bude montirano na Vašoj adresi u najkraćem roku.

Način poslovanja
OVALŠĆENIH PARTNERA

Ono što posetioce našeg sajta, društvenih mreža i ostalih kanala prodaje često ume da zbuni i zaintrigira jeste baš fraza ‘ovlašćeni partner’ koja je istaknuta pored našeg imena. Kako vas ne bismo zbunjivali i kako biste bez kolebanja odlučili da imate poverenja u nas, mislimo da je jako važno da vam približimo o čemu se zapravo radi. Nova Telefonija je firma saradnik Telekom Srbije koja vrši prodaju i montažu njihovih usluga u skladu sa njihovim pravilima poslovanja i akcijama važećim u datom trenutku.