Supernova Paketi kablovska i internet, fiksna i mobilna

Super PLAN 4

Neko ima fudbal, Supernova ima Premijer ligu.

Supernova paketi: kablovska i internet, fiksni i mobilni 

Super PLAN 3

Neko ima sport, Supernova ima Arena sport.

Supernova paketi: kablovska i internet, mobilni

Super PLAN 2

Supernova završnica najboljih sportskih takmičenja.

Supernova paketi: kablovska i internet

Televizija

Supernova televizija u ponudi donosi veliki izbor različitih žanrova. Gledaj omiljene sportske događaje, filmove, dečije programe…

Internet

Sve što voliš na jednom mestu. Iskoristite sjajne promocije i uživajte u super brzom optičkom internetu i vrhunskim TV kanalima.

Supernova paketi kablovska i internet pružaju sve što je potrebno za nezaboravne trenutke kod kuće! Supernova paketi su kreirani da zadovolje sve vaše potrebe, bilo da želite uživati u omiljenim crtaćima sa decom, gledati filmove sa voljenom osobom ili surfovati internetom bez prekida. Kablovska Supernova nudi raznovrsne kanale, uključujući Supernova TV i Supernova TV online opcije, dok Supernova internet paketi garantuju brzu i stabilnu konekciju.

Ne propustite priliku da istražite Supernova pakete cena i pronađete idealno rešenje za vas. Uz MTS Supernova pakete, možete dobiti kombinaciju Supernova TV i internet usluga po povoljnim cenama. Supernova kablovska televizija nudi širok spektar kanala koji će zadovoljiti sve ukuse, od sportskih prenosa do edukativnih emisija za najmlađe. Supernova plan 2 S, Supernova plan 2 M, i Supernova plan 2 L nude različite opcije prilagođene vašim potrebama, dok Supernova box paketi donose najbolje od oba sveta – vrhunski internet i bogatu ponudu televizijskih sadržaja.

Sa Supernova paketima za nove korisnike, uživaćete u promocijama i povoljnostima koje će vašu svakodnevicu učiniti još zabavnijom i povezanijom. Ne zaboravite da je Supernova televizija i internet najbolji izbor za vašu porodicu!

Nazovite nas, vrlo rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje!